Home » Blog » Bewuster ZIJN » Het Leven van Jonge Vrouwen is een 7

Het Leven van Jonge Vrouwen is een 7

door | 16 mrt, 2019 | Bewuster ZIJN

Als jonge vrouw is het leven niet makkelijk………………. Je moet aan zoveel verwachtingen voldoen, die van je partner, je ouders, je kind, je baas… maar vooral die van JEZELF.
We leven in een tijd waarin het lijkt dat je constant gelukkig bent, althans dat het er zo uit ziet. Het lijkt alsof je vriendinnen, zussen, collega’s, de ideale kinderen hebben, een perfecte relatie en een super baan. Bovendien hebben ze geweldige vakanties, nooit ruzie thuis etc. Op FB en instagram straalt het geluk eraf. Dat klopt natuurlijk voor geen meter! De realiteit is dat het leven bestaat uit ups en downs. Voor iedereen, niet alleen voor jou. Hoe jammer is het dat we vaak niet eerlijk zijn onder elkaar. Vraag eens door bij je vriendin, je collega: hoe gaat het nu echt met jou? Je zal zien dat de ander blij is met jouw oprechte aandacht en eindelijk zijn of haar verhaal kwijt kan. Nu blijkt dat anderen dezelfde problemen tegenkomen in het leven als jij.
Welkom in de wondere wereld van de werkelijkheid! Het is niet realistisch om van het leven en van jezelf te verwachten dat alles perfect is. Gelukkig maar zou ik zeggen want je hebt tegenslag nodig om de fijne momenten te kunnen waarderen. Stel je voor dat het altijd mooi weer is, dat ga je snel als vanzelfsprekend ervaren en je bent er niet meer bewust van dat de zon schijnt. Laat staan dat je er dankbaar voor bent, er met volle teugen van geniet. Want jouw leven is een 7 dus ga het beLEVEN!
Gelukkig zijn kun je leren. Door bewuster te zijn van wat je allemaal wél hebt. Door met anderen te praten over je problemen en er niet mee rond te blijven draaien in je hoofd. En dan liefst praten met iemand die niet mee gaat lijden, zoals in medelijden, maar mee gaat LEVEN, zoals in medeleven: je leert te relativeren en veranderingen aan te brengen in jouw LEVEN.
Wat voor cijfer geef jij jouw leven? Heb je hulp nodig om de kwaliteit van jouw leven te verhogen? Neem dan contact met me op.

Over Mij

Na jarenlange studie en ontelbare trajecten met mooie mensen, ben ik specialist in bewustwording en bewust ZIJN. Ik ben in staat om, ook jou, bewuster te maken van de mogelijkheden die jij hebt om je patronen te doorbreken en jouw leven te veranderen.

Interessante artikelen

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin