Ga je mee verdwalen, ik weet de weg. Loesje

Over mij

Ik ben Loes Wolfs. Weduwe inmiddels en woon samen met mijn hond in Maastricht. We waren een samengesteld gezin en de kinderen zijn al lang uitgevlogen en hebben hun eigen gezin gesticht.

Sinds 2002 ben ik loopbaancoach en ging steeds vaker werken met mensen met een burn-out. Ik merkte dat zij meer nodig hadden dan “alleen praten” en zo ben ik diverse opleidingen gaan volgen om mijn aanbod te vergroten. Mijn rugzak is inmiddels aardig gevuld met kennis, kunde en levenservaring. Zelf heb ik ook een burn-out gehad en weet ik dat het geen gemakkelijke fase in je leven is. Maar nu weet ik ook dat je er beter uit komt. Dat zie je zelf niet zo in het begin, maar ik kan je verzekeren dat dit wel gebeurt. Nee, je wordt inderdaad nooit meer “de oude” en ik zal je uitleggen dat dat ook niet de bedoeling is. Het is een cliché, maar je wordt er beslist een rijker mens door. Ik kan je hierbij steunen.

Van nature ben ik meer van de achtergrond dan de voorgrond. Ik kan goed luisteren en waarnemen. In mijn behandelingen zit altijd een combinatie van het spirituele en het praktische. We gaan niet zweven, maar maken wel de verbinding vanuit het “grote geheel” en dit met beide voeten op de grond. Ik reik je praktische handvatten aan waar je zelf ook iets mee kunt.

Wat ik heel belangrijk vind in mijn begeleiding is het stuk veiligheid. Gelukkig hoor ik van iedere cliënt dat dit lukt, het vertrouwen is altijd aanwezig om jezelf te kunnen zijn.

Volg mij op Social Media:

Diverse (post-HBO) opleidingen tot coach

Waaronder loopbaan- en mobiliteitscoach, enneagramcoach, omega health coach en burn-out & stress coach.

NEI, neuro emotionele integratie

NEI is een bijzondere combinatie van bio-kinesiologie, neurowetenschappen, accupressuur en toegepaste psychologie.

EEN, Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde

Uit alle systemen het beste halen, dat is EEN therapie. Alternatieve zorg samen met de reguliere geneeskunde.

Hoe cliënten mij ervaren

Loes zet alles even scherp voor me. Ze laat me in de spiegel kijken en leert me niet te wijzen naar de ander maar naar mezelf te kijken. Wat is mijn aandeel in het verhaal. En dat in een veilige omgeving, zonder mij af te kraken, zonder oordeel maar ik mag zijn wie ik ben. Ik ben OK.

Mendy, 34 jaar

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?