Home » Blog » Bewuster ZIJN » Je binnenwereld op orde krijgen, leven in het NU

Je binnenwereld op orde krijgen, leven in het NU

door | 14 feb, 2019 | Bewuster ZIJN

Wanneer je je binnenwereld op orde krijgt, zal de buitenwereld vanzelf volgen. Dit is een uitspraak van Eckart Tolle. Ken je hem? Hij is veel bezig met het leven in het NU. Wat is dat dan vraag je je misschien af? Dat gaat er over dat je bewuster wordt van je gedachten. Die kunnen namelijk heel druk bezig zijn de hele dag. Of de hele nacht zelfs als je ligt te piekeren in je bed. Maak jij je druk over de dingen die je niet goed hebt gedaan, of vergeten bent, of waar je spijt van hebt? Misschien ben je wel bezig met alles waar je allemaal aan moet denken straks of morgen, of je ziet er tegen op dat je volgende week iets moet doen wat voor jou niet fijn is. Was dat maar al voorbij, denk je dan.

In al deze gevallen ben je in je hoofd bezig met het verleden of de toekomst maar niet met het NU. Het kan zo maar gebeuren dat je niet opmerkt dat het zonnetje schijnt en de vogeltjes fluiten. Het wordt voorjaar! Heerlijk, lekker genieten. Straks gaat het regenen en dan heb jij iets gemist, even tijd nemen om stil te staan in het moment van NU. Wat ik je probeer duidelijk te maken is dat het leven hele mooie momenten heeft, ook voor jou! Maar je bent misschien zo in je hoofd aanwezig, bezig met je gedachten, dat je het niet meer opmerkt. Je bent je er niet van bewust. Jammer toch?

En dan heb ik het nog niets eens gehad over de emoties die het gevolg zijn van je gedachten. Ben je je bewust van het effect van je gedachten op je emoties? Weet je hoe sterk gedachteKRACHT is? Hier zal ik een volgende keer iets over vertellen.

Voor NU, heel veel warmte toegewenst in het zonlicht.

Over Mij

Na jarenlange studie en ontelbare trajecten met mooie mensen, ben ik specialist in bewustwording en bewust ZIJN. Ik ben in staat om, ook jou, bewuster te maken van de mogelijkheden die jij hebt om je patronen te doorbreken en jouw leven te veranderen.

Interessante artikelen

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin