Selecteer een pagina

Jij gaat weer opbloeien

Ben jij erg emotioneel of angstig?

Je hebt een kort lontje en kunt steeds slechter omgaan met kritiek. Bij het minste of geringste voel je de tranen opkomen. Je voelt je soms gespannen en opgejaagd.

Heb je weinig energie?

Je kunt moeilijk in slaap komen, je ligt te piekeren of je bent al heel vroeg wakker. Als je op moet staan ben je nog niet uitgerust. 

Heb je een negatief zelfbeeld?

Een gebrek aan zelfvertrouwen en geloven in jezelf maken dat je vaak twijfelt en onzeker bent. Je voelt je anders dan de anderen.

Maak je leven lichter en luchtiger

Dat gun ik jou. Het kan echt, ook voor jou. Kom uit je schaduw en ga lekker in het zonnetje staan. Dat is je bestaansrecht. Het is niet de bedoeling dat je alleen blijft ploeteren. Er is een verandering mogelijk, ook voor jou! Ook jij kunt zelf de kwaliteit van jouw leven vergroten. Nee inderdaad, het leven is niet voor 100% maakbaar, maar voor een deel kun jij het heft wel zelf in handen nemen. En dat deel is groter dan jij nu denkt. Kom in beweging, zet een eerste stap en ga op weg naar een nieuwe toekomst voor jezelf.

Op de foto staat de Verjaardags-Engel voor jou: het leven geeft me alles wat ik nodig heb om gelukkig te zijn. Doe es gek: geef jezelf dit cadeau.

“Je wordt bewuster van wat er wél kan, met kleine stapjes. Op een manier die bij jou past.”

BewustZIJN

De rode draad in alle behandelingen is bewustwording. Als je je bewust bent van iets, kun je kiezen om het te veranderen, te transformeren. Ben je er niet bewust van, dan heb je die mogelijkheid niet.

We gaan blokkades aanraken, letterlijk en figuurlijk, vanuit ons hart. Hierdoor ontstaat beweging, ruimte en er komt energie vrij zodat die weer kan stromen.

Door de jaren heen heb ik veel opleidingen gevolgd en ben ik me steeds verder blijven ontwikkelen. Nu kan ik jou helpen om “beter te worden” op weg naar “beter zijn”. Je praktische handvatten en tips geven om je eigen heling op te pakken.

Word weer regisseur van jouw leven

Veerkrachtiger

Je bent meer in balans en niet meer zo gemakkelijk uit evenwicht te krijgen. Je staat steviger op aarde en kan weer tegen een stootje.

Blijer

Je kan weer relativeren en de humor van iets inzien. Minder serieus of zwaar op de hand. En af en toe ook glimlachen om jezelf.

Optimistischer

Je ziet mogelijkheden in plaats van alleen onmogelijkheden. Genieten van wat er wél is, hoe dankbaar je bent met jouw leven. 

Ervaringen van mijn cliënten

Je krijgt een handreiking naar jezelf toe. Je wordt bewuster van jezelf en kan dan makkelijker keuzes gaan maken hoe jij je eigen leven wilt vormgeven. De praktijk is kleinschalig en aan huis dus dit voelt heel persoonlijk en vertrouwd. Bovendien is het een prachtige omgeving om naar toe te rijden.

Ineke, 58 jaar

Ik ben nu zo ver te snappen dat bepaalde zaken steeds weer terug blijven komen, totdat ik het aanpak (zoals grenzen stellen). Het zijn allerlei dingen die ik bij jou geleerd heb, bewust van geworden ben en nu steeds beter onder de knie krijg. Nogmaals dank voor je waardevolle bijdrage.

Moniek, 33 jaar

Mijn aanbod

Wat kan ik voor jou betekenen? Naar aanleiding van jouw hulpvraag gaan we samen aan de slag. We bekijken op welke manier we jouw proces het beste aanpakken om zo snel mogelijk resultaat te krijgen. Het liefst werk ik vanuit diverse therapeutische invalshoeken want mijn ervaring is dat er dan een soort sneeuwbaleffect ontstaat. Jij bepaalt het tempo hiervan. We werken zo snel als mogelijk is, maar nemen de tijd die jouw proces vraagt.

Met respect voor de route die jij hier op aarde loopt.

Vergoeding (gedeeltelijk) is mogelijk via de zorgverzekeraar, mits je aanvullend verzekerd bent. Check de voorwaarden in je eigen polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen voldoe ik aan de PLATO-eisen en ben ik aangesloten bij de volgende instanties:

Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg

Kom in beweging, zet een eerste stap en neem contact op.

Samen gaan we de volgende stappen zetten, in jouw tempo en op een manier die bij jou past.

Veelgestelde vragen

Hoe ga je mij behandelen?

Dat kan ik moeilijk vooraf zeggen. We gaan samen afstemmen wat er nodig is en wat bij jou past. Het liefst maak ik een combinatie vanuit diverse therapeutische invalshoeken. Er ontstaat dan een soort sneeuwbaleffect met sneller resultaat. Eén ding is zeker: we blijven met de voeten op aarde en maken het praktisch en concreet.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Ook deze vraag is moeilijk te beantwoorden. Ik ga je niet in 1 behandeling kunnen helen, ik ben geen toverfee. Maar het is wel de bedoeling dat je zo snel mogelijk zelf verder kunt, zonder mij. 

Kan ik ook met andere klachten bij jou terecht?

Ja dat kan. Door de verschillende opleidingen die ik door de jaren heen gevolgd heb, is mijn aanbod heel breed. Dus neem even contact op en ik laat je weten wat ik voor je kan betekenen. 

Is er een wachtlijst?

In principe kan ik je binnen 1 à 2 weken inplannen maar soms heb je geluk, dan is er onverwacht ruimte gekomen in mijn agenda en is er eerder een plekje beschikbaar voor jou.

Worden de behandelingen altijd vergoed?

Ja, in principe worden de behandelingen (voor een deel) vergoed, mits je aanvullend verzekerd bent. Dit valt onder alternatieve zorg. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

Overigens gaan deze behandelingen niet ten koste van je eigen risico.

Behandel jij ook kinderen?

Nee, ik behandel geen kinderen. Daar ben ik niet in gespecialiseerd. Je kunt bij mij terecht vanaf 18-jarige leeftijd.

Ervaringen van mijn cliënten

Met Loes kan ik sparren om zo de dingen op een rij te kunnen zetten. Dit werkt verhelderend, relativerend en bevestigend voor mij. Zij biedt een luisterend oor, zonder oordeel.

Bionda, 36 jaar

Ik voelde me bij Loes erg op mijn gemak en echt gehoord. Ze nam alle tijd voor me en dat vond ik heel prettig.

Hans, 47 jaar

Je staat er niet alleen voor, ik kan je helpen.

Geef mij de kans om samen met jou aan de slag te gaan.