Home » Blog » Inspiratie opdoen » De donkere dagen….. of lekker onder een dekentje op de bank?

De donkere dagen….. of lekker onder een dekentje op de bank?

door | 4 jan, 2021 | Inspiratie opdoen

De donkere dagen…. of lekker onder een dekentje?

Het is vroeg donker en we hebben al lang herfst voor mijn gevoel. De ene dag is het heel donker, de andere dag is het heel knus lekker warm onder een dekentje op de bank.

Hoe zijn deze dagen van het jaar voor jou? De winter is begonnen en het is een heel andere dagindeling dan in de zomer. Tenminste voor mij. Nu ben ik meer naar binnen gericht. Letterlijk en figuurlijk. Vooral de laatste weken heb ik de tijd genomen om bij mezelf te reflecteren op het afgelopen jaar. De tijd stilzetten en niets moet. Aandacht voor mezelf, me-time. En ook eens even helemaal niets doen: voor de tv genieten van een mooie film. Gisteren gekeken naar de 2 popes: over de vorige paus die wegging en de benoeming van de huidige paus. Beslist een aanrader deze film.

Of luisteren naar de top 2000, waarbij allerlei herinneringen langskwamen.

Kortom: met mezelf alleen zijn. Dit kan overigens ook in een actieve vorm als je dat prettiger vindt. Maak eens een heerlijke wandeling. Voel de wind op je huid en merk dat je weer verbinding hebt met je lijf. Geniet van de buitenlucht, de natuur en misschien de prachtige uitzichten. Babbel gezellig met de koeien, ezeltjes of wie je tegen komt. Voel dat je onderdeel bent van een groter geheel. Je hoort hier thuis, op aarde.

Lukt dat voor jou? Misschien is het ook wel mogelijk deze rust en verbinding te behouden in dit nieuwe jaar. Minder uit verbinding, uit balans te raken door de gekte van alledag, zeker nu met corona. Je kan er een goed voornemen van maken: je kan het ook gewoon gaan doen. Voor jezelf kiezen en het jezelf toestaan, gunnen. Met een glimlach in liefde voor jezelf.

Een liefdevol nieuwjaar samen met jezelf!

Over Mij

Na jarenlange studie en ontelbare trajecten met mooie mensen, ben ik specialist in bewustwording en bewust ZIJN. Ik ben in staat om, ook jou, bewuster te maken van de mogelijkheden die jij hebt om je patronen te doorbreken en jouw leven te veranderen.

Interessante artikelen

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin