Home » Blog » Inspiratie opdoen » Echte mama’s zijn niet perfect

Echte mama’s zijn niet perfect

door | 26 jan, 2019 | Inspiratie opdoen

Echte mama’s zijn niet perfect en perfecte mama’s zijn niet echt.

Veel jonge vrouwen hebben tegenwoordig heel wat ballen in de lucht te houden.  Ze moeten alle rollen perfect uitvoeren. Als moeder, dochter, partner, huishoudster, mantelzorger, vriendin, manager of medewerker en ga zo maar door. Ze leggen de lat hoog voor zichzelf, hun kinderen, gezin, huishouden, vriendschappen etc. Ze denken dat dit allemaal normaal is, zo hoort. Op facebook zijn ze heel gelukkig en is ook alles….. je raadt het al…. perfect. Maar dit perfectionisme brengt veel stress met zich mee. Het kost veel energie.  

Hee jonge vrouw, ja JIJ! Ga jij de cirkel doorbreken? Ga jij een ander voorbeeld geven aan je kinderen? Je leven simpeler en eenvoudiger maken. Meer rust inbrengen in je leven? Je kinderen leren dat jij niet perfect bent maar een gewoon mens en dat dit ok is? Praat erover met je partner, met je vriendinnen en je kinderen dat je het anders wilt. Laat je verassen dat anderen misschien heel blij zijn dat jij het patroon doorbreekt. Ga het ook anders doen. Met kleine stapjes kom je heel ver. En wellicht word je dan wel echt gelukkig. Heb je hier hulp bij nodig, je weet me te vinden. Ik kijk er naar uit om met jou te werken.

Verander je leven, het kan echt, ook voor jou!

Over Mij

Na jarenlange studie en ontelbare trajecten met mooie mensen, ben ik specialist in bewustwording en bewust ZIJN. Ik ben in staat om, ook jou, bewuster te maken van de mogelijkheden die jij hebt om je patronen te doorbreken en jouw leven te veranderen.

Interessante artikelen

Gerelateerde artikelen

Natuurlijk Beter!

Natuurlijk Beter!

Natuurlijk Beter, maak gebruik van alle mooie dingen uit onze natuur! Er zit zo veel rijkdom in de kleine dingen om ons heen, ga er mee aan de slag!

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin